ua en ru

ФСБ звинуватила іноземні спецслужби в підготовці кібератак на банки Росії

ФСБ звинуватила іноземні спецслужби в підготовці кібератак на банки Росії Фото: ФСБ звинуватила іноземні спецслужби в підготовці кібератак на банки Росії

Відзначається, що старт кібератак запланований на 5 грудня 2016 року

Федеральна служба безпеки РФ заявила, що іноземні спецслужби готують кібератаки для дестабілізації роботи найбільших банків Росії. Про це повідомляє РБК.

Наголошується, що старт кібератак запланований на 5 грудня 2016 року.

"В результаті оперативно-розшукових заходів встановлено, що серверні потужності і командні центри для проведення кібератак розташовані на території Нідерландів і належать українській хостинговій компанії "BlazingFast", - йдеться в повідомленні ФСБ.

Також повідомляється, що паралельно планується масова розсилка провокаційних SMS-повідомлень і вкидання в соціальних мережах про банкрутство та відкликання ліцензій у найбільших російських банків і кризу кредитно-фінансової системи Росії.

Нагадаємо, російські хакери проникли в комп'ютерну мережу Національного комітету Демократичної партії США і отримали доступ до всієї бази даних досліджень опозиції на кандидата в президенти від Республіканської партії Дональда Трампа.