ua en ru

У Франції поліція евакуювала вокзал Марселя через підозрілу сумку

У Франції поліція евакуювала вокзал Марселя через підозрілу сумку Фото: французька транспортна поліція (flickr/Police Nationale)

Через евакуацію робота вокзалу була порушена на термін менше години

У Франції служба безпеки вирішила евакуювати залізничний вокзал у Марселі після виявлення безхозного багажу. Про це повідомляє прес-служба Національної компанії французьких залізниць у Twitter.

Зазначено, що через евакуацію робота вокзалу була порушена на термін менше години. Після того, як було встановлено, що залишений багаж не представляє небезпеки, рух поїздів відновили.

Нагадаємо, минулого тижня в Європі сталася серія терактів. Атак терористів зазнали фінське місто Турку й іспанська Каталонія. У Барселоні терорист на фургоні врізався в пішоходів у центрі міста. В результаті атаки загинуло 13 людей, більше 130 отримали поранення.

У Камбрільсі п'ятеро терористів на машині також врізалися в пішоходів, після чого спробували напасти на перехожих із ножами. Всі нападники були застрелені поліцією. В результаті інциденту постраждало семеро людей. Відповідальність за атаки взяло на себе терористичне угрупування "Ісламська держава".