ua en ru

Фракція ПР домовилася про початок переформатування Кабміну, - нардеп

"Регіонали" домовилися у Верховній Раді розпочати процес переформатування Кабінету міністрів.

Завершилося засідання фракції Партії регіонів, за його підсумками учасники домовилися у Верховній Раді розпочати процес переформатування Кабінету міністрів. Про це РБК-Україна заявив депутат із фракції ПР Владислав Лук'янов.

За словами парламентарія, учасники засідання фракції ПР погодилися з тим, що питання про введення надзвичайного стану (НП) в Україні поки на порядку денному не стоїть і на засіданні не порушувалося: "У вівторок буде засідання сесії, немає необхідності розглядати питання НП на ній на даний момент".

"Ми прийшли до того, що потрібно зробити все, щоб силового варіанту не допустити. Обговорили підсумки переговорів Президента з опозицією. Пропозиція переформатувати уряд - це процес. Це питання буде вирішуватися в парламенті наступного тижня. Президент прийшов до нас у перерві переговорів з опозицією. Він не звертався до нас зі skype. Президент радився з нами, а потім повернувся до опозиції. Загалом, обстановка була нормальна і конструктивна, ніхто не був незадоволений", - заявив Лук'янов.