ua en ru

Фонд держмайна розповів про підсумки роботи за 2017 рік

Фонд держмайна розповів про підсумки роботи за 2017 рік Фото: ФДМ відзвітував про підсумки роботи в 2017 (колаж РБК-Україна)

Одним з головних підсумків роботи стала підготування закону про приватизацію

У 2017 році Фонд державного майна перерахував у державний бюджет Головні показники, в минулому році Фонд перерахував до державного бюджету 5,36 млрд гривень. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив керівник фонду Віталій Трубаров.

За його словами, з цієї суми 3,38 млрд гривень склали надходження від приватизації держмайна, які стали найбільшими за останні 5 років.

Крім того, 1,06 млрд гривень був отриманий від здачі в оренду об'єктів держвласності.

Також перераховано дивідендів та частини чистого прибутку в сумі 0,93 млрд гривень.

Проте одним з найголовніших підсумків роботи ФДМ в минулому році Трубаров назвав підготовку закону про приватизацію, прийнятого парламентом в цьому році.

"Вважаю, що одним з головних підсумків роботи Фонду стала підготовка нової законодавчої бази для проведення приватизації з абсолютно новим принципам та підходам, що створило передумови успішних продажів об'єктів вже в цьому році", - зазначив він.

Підсумки роботи Фонду державного майна за 2017 рік. Головні показники, у минулому році Фонд перерахував до державного...

Опубліковано Віталієм Трубаровим 30 березень 2018 р.

Нагадаємо, за даними ФДМ, за січень-лютий 2018 Фонд держмайна перерахував до бюджету країни 253 млн гривень від приватизації та оренди державного майна.