ua en ru

Надходження від приватизації та оренди держмайна з початку року склали 253 млн гривень

Надходження від приватизації та оренди держмайна з початку року склали 253 млн гривень Фото: Віталій Трубаров (facebook)

Приватизаційний план ФДМ становить 21,3 млрд гривень

За січень-лютий 2018 Фонд держмайна перерахував до бюджету країни 253 млн гривень від приватизації та оренди державного майна. Про це на своїй сторінці у Facebook написав глава фонду Віталій Трубаров.

Він також повідомив, що ФДМ очікує отримати від приватизації держмайна 21,3 млрд гривень.

"З набранням чинності Закону України "Про приватизацію державного та комунального майна" процес великої приватизації значно активізується, і Фонд виконає приватизаційний план у 21,3 млрд гривень", - написав Трубаров.

Він пояснив, що новий закон про приватизацію дозволяє провести так звану "велику приватизацію" на самому високому рівні, чого раніше не дозволяла чинна законодавча база.

"Вже в лютому до продажу на біржі оголошено ряд пакетів акцій енергокомпаній, а далі будуть оголошені відкриті конкурси з продажу великих підприємств", - повідомив глава ФДМ.

За січень-лютий 2018 року Фонд перерахував до бюджету країни 253 мільйони від приватизації і оренди державного майна. ...

Опубліковано Віталієм Трубаровим 6 березень 2018 р.

Нагадаємо, Комітет Кабінету міністрів з економіки затвердив польський філія компанії Ernst & Young радником для підготовки до приватизації ПАТ "Центренерго".