ua en ru

Фоменко: Щось не донесли гравцям, що самі футболісти не виконали

Фоменко: Щось не донесли гравцям, що самі футболісти не виконали Фото: Михайло Фоменко

Наставник українців прокоментував гру проти Уельсу

Тренер української збірної Михайло Фоменко оцінив гру своїх підопічних після березневих матчів. Про це повідомляє прес-служба ФФУ.

"Ще рано моделювати гру на Євро-2016, тому що багато часу попереду. Як правило, контрольні ігри і хлопці намагаються не отримати травму. В офіційних іграх хлопці викладаються - іскри летять. Чимось задоволені, чомусь залишилися незадоволені. Порахували потрібним, щоб хлопці дограли до кінця матчу. Представники британського острова - це непрості команди. У них багато високорослих футболістів і дуже складно проти них грати на другому поверсі. Якщо порівнювати Уельс з Північною Ірландією, то друга команда - більш прагматична", - сказав Фоменко.

"Футбольна команда - це сім'я, вдома теж сім'я. У всіх гарний настрій, вони раді один одного бачити і працювати один з одним. У клубах у футболістів одні цілі, а в збірній - інші вимоги. Щось не вийшло нам донести до гравців збірної, а що вони не змогли виконати на полі. До травня буду займатися формуванням збірної, переглядом футболістів, спілкуванням з гравцями. В основному, це збір інформації про гравців і про майбутніх суперників збірної", - додав тренер.

Нагадаємо, 24 березня українці мінімально обіграли Кіпр 1:0, а 28 березня з тим же рахунком у Києві була обіграна команда Уельсу.