ua en ru

Флот Аргентини заявляє, що екіпаж зниклої субмарини на межі виживання

Флот Аргентини заявляє, що екіпаж зниклої субмарини на межі виживання Фото: підводний човен San Juan (Gaceta Marinera)

Представник флоту відзначає, що проведення пошукової операції підводного човна заважає погана погода

Військово-морські сили Аргентини заявляю, що 44 людини екіпажу на зниклої 11 днів тому підводному човні San Juan перебуває на межі екстремального виживання. Про це сказав офіційний представник аргентинського флоту Енріке Бальбі, передає La Nacion.

"Я можу сказати, що до тих пір, поки у нас не буде ніяких підказок чи впевненості в ситуації з підводним човном, ми не можемо говорити про якісь версії. Ми просто намагаємося поважати сім'ї моряків. Хоча минуло 11 днів пошуку, це не означає, що екіпаж не може перебувати в ситуації межі виживання ", - сказав Бальби.

Так само представник флоту відзначає, що проведення пошукової операції підводного човна заважає погана погода.

Нагадаємо, Нагадаємо, аргентинські військові заявили, що 15 листопада втратили зв'язок з підводним човном San Juan, на борту якої знаходиться 44 членів екіпажу. У пошуках підводного човна беруть участь як сили Артентини, так і Британії, Чилі, США та інших країн. У четвер, 23 листопада, США попрямували в район, де зниклий підводний підводний човен відправив свій останній сигнал минулого тижня. Виявилося, що виявлений на тому місці об'єкт, не має відношення до зниклої субмарини. Також ВМС Аргентини заявили, що в зниклому підводному човні San Juan стався вибух, можливо, в секторі батарей.