ua en ru

Флот Аргентини заявив про можливий вибух біля зниклої субмарини

Флот Аргентини заявив про можливий вибух біля зниклої субмарини Фото: зникла в Аргентині підводний човен (twitter.com/Armada)

Відомо, що вибух має неядерне походження

Військово-морські сили (ВМС) Аргентини заявили, що біля зниклої субмарини San Juan, можливо, стався вибух. Про це повідомили представники ВМС, передає Quepasasalta.

Як повідомив представник флоту Енріке Балбі, під час пошукової операції зафіксували "незвичайну аномальну подію, що відповідає вибуху". Також відомо, що вибух має неядерне походження.

Також у флоті розглядають гіпотезу, що "щось" вибухнуло під водою в середу, 15 листопада - саме тоді зник зв'язок з підводним човном. Також передбачається, що вибух міг статися у секторі батарей.

Нагадаємо, аргентинські військові заявили, що 15 листопада втратили зв'язок з підводним човном San Juan, на борту якої знаходиться 44 членів екіпажу. У пошуках підводного човна беруть участь як сили Артентини, так і Великої Британії, Чилі, США та інших країн. У четвер, 23 листопада, ВМС США попрямували в район, де зникла підводний підводний човен відправила свій останній сигнал на минулому тижні. Виявилося, що виявлений на тому місці об'єкт, не має відношення до зниклої субмарині.