ua en ru

У Фірташа заявили, що його сторінка на Facebook є підробленою

У Фірташа заявили, що його сторінка на Facebook є підробленою

В соціальній мережі Facebook зареєстрована підроблена сторінка від імені акціонера Групи – Дмитра Фірташа. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Group DF.

"Через цю сторінку поширюються вигадані висловлювання, які не належать Дмитру Фірташу. Group DF інформує, що в даний час Дмитро Фірташ не є користувачем будь-яких соціальних мереж і не має зареєстрованих персональних сторінок в одній із соціальних мереж", - йдеться в повідомленні.


У прес-службі відзначають, що адвокати Дмитра Фірташа і юридична служба Group DF мають намір захищати ділову репутацію Дмитра Фірташа з використанням всіх законних способів, у тому числі, у разі необхідності, в судовому порядку.

Підкреслюється, що Group DF також має намір звернутися з офіційним листом у Facebook для вирішення проблеми, а служба безпеки Групи вживатиме всіх законних заходів по виявленню зловмисників.

"Департамент корпоративних комунікацій Group DF, прес-служба Дмитра Фірташа зацікавлені в достовірному висвітленні діяльності Групи, бізнесів і акціонера Групи і готові надавати медіа інформацію/коментарі як через традиційні запити (контакти на сторінках www.groupdf.com і www.dmitryfirtash.com), так і через Facebook сторінку Group DF", - резюмували в прес-службі.