ua en ru

Фінал Ліги чемпіонів: "Укрзалізниця" призначила додатковий поїзд Львів-Київ

Фінал Ліги чемпіонів: "Укрзалізниця" призначила додатковий поїзд Львів-Київ Фото: "Інтерсіті +" (facebook.com-JSCUkrzaliznytsia)

Зі Львова поїзд вирушить 25 травня в 23:00 і прибуде до Києва 26 травня о 5:18

"Укрзалізниця" призначила швидкісні поїзди для перевезення вболівальників фіналу Ліги чемпіонів УЄФА зі Львова в Київ. Про це повідомляє прес-служба компанії.

"Напередодні спортивного свята – фіналу Ліги чемпіонів УЄФА, який відбудеться в Києві 26 травня, Укрзалізниця призначила швидкісні поїзди для перевезення вболівальників зі Львова до столиці. Кількість поїздів призначалась за результатами аналізу кількості вболівальників, які планують відвідати фінал", - йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що на матч вболівальники можуть дістатися додатковим потягом № 756 Львів - Київ, який 25 травня відправиться в 23:00 і прибуде до Києва 26 травня о 5:18. Назад у Львів курсуватиме "Інтерсіті +" №713 Київ - Львів, який відправиться з Києва 27 травня в 2:00 і прибуде до Львова в 08:14.

Зазначимо, що вагони поїзда мають місця для перевезення людей з інвалідністю.

За інформацією організаторів проведення фіналу Ліги чемпіонів, очікується, що Київ відвідає понад 34 тисячі вболівальників.

Нагадаємо, у зв'язку з проведенням фіналу Ліги Чемпіонів у Києві метрополітен столиці організовує безкоштовний проїзд для вболівальників та акредитованих осіб.