ua en ru

Фінал Кубка України знову перенесли

Фінал Кубка України знову перенесли Фото: у вирішальному матчі зійдуться "Динамо" і "Ворскла" (facebook.com/fcdynamoua)

Через важку епідеміологічну ситуацію

Фінал Кубка України з футболу сезону 2019/2020, який має пройти 8 липня, вдруге перенесли. Вирішальний поєдинок пройде в Харкові, а не у Львові, як планувалося раніше.

Про це повідомляється на сайті Українська асоціація футболу.

Рішення перенести матч в інше місто ухвалив Виконком організації після отриманого від Міністерства охорони здоров'я листа щодо епідеміологічної ситуації у Львівській області, де за весь час зафіксовано більше ніж в інших областях України випадків зараження коронавірусом.

Новим місцем був затверджений харківський ОСК "Металіст" оскільки у регіоні сприятливіша епідемічна ситуація та враховуючи організаційний досвід міста у проведенні спортивних заходів такого рівня.

Спочатку фінал Кубка України повинен був відбутися у Тернополі, але поєдинок перенесли до Львова. Тернопіль ж прийме фінал турніру наступного сезону.

Першим до фіналу нинішнього сезону пробилося київське "Динамо", яке у півфіналі впевнено обіграло "Минай" (2:0). Наступною місце у фіналі забронювала полтавська "Ворскла", яка в серії післяматчевих пенальті обіграла "Маріуполь" (1:1, 3:2 по пенальті)