ua en ru

Визначився другий фіналіст Кубка України

Визначився другий фіналіст Кубка України Фото: "Маріуполь" - "Ворскла" (facebook.com/mariupolfc)

У вирішальному матчі на команду чекає зустріч із "Динамо"

Полтавська "Ворскла" стала другим учасником фінального матчу Кубка України сезону 2019/2020. Команда на виїзді обіграла "Маріуполь" в серії пенальті.

Рахунок на 37 хвилині зустрічі відкрив півзахисник приазовської команди Сергій Горбунов. Полтавчани змогли зрівняти рахунок за 10 хвилин до закінчення основного часу завдяки зусиллям Ібрагім Кані з пенальті. Два додаткові тайми переможця також не виявили, тож опісля знадобилась серія 11-метрових.

Героєм зустрічі став 16-річний воротар "Ворскли" Павло Ісенко, який відбив 3 пенальті в післяматчевій серії і допоміг команді виграти з рахунком 3:2. Він вийшов на заміну у другому овертаймі. Варто зазначити, що це дебютний матч воротаря за першу команду полтавців.

Тиждень тому став відомий перший учасник фіналу Кубка України. Ним стало київське "Динамо", яке завдяки дублю датчанина Міккеля Дуелунда обіграло футбольний клуб "Минай" з першої ліги.

Нагадаємо, вирішальна гра Кубка країни цьогоріч відбудеться 8 липня у Львові. Матч мав пройти у Тернополі, однак через коронавірус його перенесли.