ua en ru

ФГВФО планує розширити реєстр вкладників банку "Михайлівський"

ФГВФО планує розширити реєстр вкладників банку "Михайлівський" Фото: у ФГВФО заявили про оновлення реєстру банку "Михайлівський"

Також буде продовжено термін виплат гарантованої суми відшкодування за загальним реєстром

Виконавча дирекція Фонду гарантування вкладів фізичних осіб (ФГВФО) цього тижня розгляне питання про чергове оновлення реєстру вкладників ВАТ "Банк "Михайлівський". Про це повідомила прес-служба фонду.

Планується, що в результаті загальна сума відшкодування збільшиться ще на 88 млн грн.

Крім цього, планується продовження терміну виплат гарантованої суми відшкодування за загальним реєстром.


У ФГВФО нагадують, що з 15 липня 2016 року кошти отримують ті вкладники банку "Михайлівський", рахунки яких перевірено і встановлено, що сформовані на них залишки не мають відношення до схем з ТОВ "Інвестиційно-розрахунковий центр" (ІРЦ) і ТОВ "Кредитно-інвестиційний центр" (КІЦ), які реалізовувалися в період з 19 по 23 травня 2016 року.

Майже 16 тис. вкладників банку вже отримали відшкодування на 1 млрд грн, що становить понад 90% від суми загального реєстру, переданого на виплати.

Нагадаємо, прокуратура міста Києва повідомила про підозру голові правління ВАТ "Банк Михайлівський" за фактом розкрадання 870 млн гривень банківських коштів та доведення банку до неплатоспроможності.