ua en ru

Феєнорд - Шахтар: анонс матчу

Феєнорд - Шахтар: анонс матчу Фото: Феєнорд - Шахтар (shakhtar.com)

Готуємося до матчу третього туру групового етапу ЛЧ

Донецький "Шахтар" на виїзді проведе матч групового етапу Ліги чемпіонів проти роттердамського "Феєнорда". Онлайн-трансляція поєдинку розпочнеться на РБК-Україна о 21:45, а дивитися матч можна на каналах "Футбол 1" і ТРК "Україна". На думку букмекерів, у даному матчі фаворитом є український клуб.

17 жовтня 21:45
Роттердам, стадіон "Де Куйп"

Матч "Фейєнорд" - "Шахтар" розсудить іспанська бригада на чолі з Альберто Ундіано Мальєнко. Його асистентами будуть Роберто Алонсо і Хуан Юсте.

Ундіано Мальєнко в 2017 році судив 22 матчі, в яких показав 98 жовтих карток і 3 червоних.

Головний тренер "Феєнорда" Джованні ван Бронкхорст: "Шахтар" в матчах з "Манчестер Сіті" і "Наполі" показав хорошу гру, і ми розуміємо, що обіграти цю команду буде непросто. Вона добре підготовлена ​​технічно, вправно володіє м'ячем. Ми видали погані результати в стартових матчах, тому тепер повинні гранично викладатися, щоб зберегти шанси на продовження боротьби в Лізі чемпіонів. Якщо не виграємо вдома, зробити це в Харкові буде ще складніше.

Головний тренер "Шахтаря" Паулу Фонсека: "Шахтар" чекає дуже складний матч з чемпіоном Нідерландів, сильні якості якого нам прекрасно відомі. Для "Феєнорда" ця гра може стати вирішальною, але ми не зрадимо своїм принципам, постараємося грати з м'ячем і бути кращими за суперника. Тому я очікую побачити відкритий футбол, адже зустрічаються дві команди, які прагнуть володіти ініціативою, домінувати ".

Орієнтовні склади:

"Феєнорд": Джонс - Амрабат, ван Беек, Сен-Жюст, Хапс - Ель-Ахмаді, Тоорнстра, Вілена - Бергхейс, Боетьюс, Ларссон.
Не зіграють: Боттегін (коліно), ван дер Хейден (литковий м'яз), Тапія (розтягнення задньої поверхні стегна)
Під питанням: Крамер (пах)

"Шахтар": П'ятов - Бутко, Ордець, Ракицький, Ісмаїлі - Фред, Степаненко - Марлос, Тайсон, Бернард - Феррейра.
Не зіграють: Кривцов (набирає форму), Малишев (набирає форму), Дентіньо, Срна.

Нагадаємо, воротар донецького "Шахтаря" Андрій П'ятов більше всіх у перших двох турах групового етапу Ліги чемпіонів відбив небезпечних ударів, які могли привести до голу.