ua en ru

"Фенербахче" – "Динамо": де дивитися матч Ліги Європи

"Фенербахче" – "Динамо": де дивитися матч Ліги Європи Фото: Владислав Ванат (у центрі) може вийти зі старту (facebook.com/fcdynamoua)

Трансляція стартового туру групового етапу Ліги Європи 2022/23 між стамбульським "Фенербахче" та київським "Динамо" буде доступна на території України.

Де дивитись матч онлайн і на яких каналах, підкаже РБК-Україна.

Матч "Фенербахче" – "Динамо" відбудеться в Стамбулі 8 вересня. Початок поєдинку о 19:45. Двобій пройде на арені "Шюкрю Сараджоглу".

У цифровому мовленні Т2 матчі "біло-синіх" у Лізі Європи не транслюватимуть. Починаючи з основної сітки, усі поєдинки другого за престижністю єврокубка на території України показуватиме офіційний транслятор турніру – медіасервіс MEGOGO.

Матчі єврокубків там доступні в передплаті "Максимальна". Окрім того, трансляція у найвищій якості буде доступна абонентам платформи Volia TV через канали MEGOGO Футбол. Передматчева студія там розпочнеться о 19:00. Матч коментуватимуть Сергій Лук'яненко та Роберто Моралес.

Раніше провідні європейські букмекери визначили фаворита протистояння в Стамбулі. Шанси "Фенербахче" перед стартовим свистком виглядають привабливішими. Коефіцієнт же на потенційний успіх "Динамо" вищий за імовірність нічиєї.

У вівторок донецький "Шахтар" розгромив РБ "Лейпциг" на старті групового етапу Ліги чемпіонів. Забитими м'ячами в складі "гірників" відзначилися Мар'ян Швед (двічі), Михайло Мудрик і Лассіна Траоре.