ua en ru

"Фенербахче" – "Динамо": прогноз на матч Ліги Європи

"Фенербахче" – "Динамо": прогноз на матч Ліги Європи Фото: Артем Бєсєдін у новому сезоні ще не забивав (facebook.com/fcdynamoua)

У стартовому турі групового етапу Ліги Європи 2022/23 київське "Динамо" гостюватиме в стамбульського "Фенербахче".

Які прогнози букмекерів на матч, підкаже РБК-Україна.

Матч "Фенербахче" – "Динамо" відбудеться в Стамбулі 8 вересня. Початок поєдинку о 19:45. Двобій пройде на арені "Шюкрю Сараджоглу".

Для британської контори William Hill фаворитом протистояння стали "жовті канарки". На перемогу стамбульців можна поставити з коефіцієнтом 1,60. Імовірність звитяги українського гранда оцінили балом 5,50. Натомість нічия трохи вірогідніша з кефом 4,00.

Шанувальники "Динамо" з когорти оптимістів можуть закластися на вольову перемогу "біло-синіх". Коефіцієнт на таку перемогу солідний – 17,00. Любителі ж гострих відчуттів можуть звернути увагу на перший гол авторства Віталія Буяльського з кефом 9,50.

Тим часом австрійці з Bwin запропонували схожі цифри. На перемогу "Фенербахче" приймають ставки з коефіцієнтом 1,61. Трохи більше тут вірять в потенційний успіх "Динамо" з балом 5,25. Кеф на нічию ідентичний – 4,20.

Зі ставок на точний рахунок двобою привабливою виглядає нульова нічия з перспективним коефіцієнтом 13,00. Непоганий кеф і на перемогу "Динамо" з голами у виконанні обох команд – 8,25.

У вівторок донецький "Шахтар" розгромив РБ "Лейпциг" на старті групового етапу Ліги чемпіонів. Забитими м'ячами в складі "гірників" відзначилися Мар'ян Швед (двічі), Михайло Мудрик і Лассіна Траоре.