ua en ru

ФБР оголосило в розшук обвинувачених у кібератаці співробітників ГРУ

ФБР оголосило в розшук обвинувачених у кібератаці співробітників ГРУ Фото: логотип ФБР (FBI.gov)

ФБР оголосило в розшук 7 росіян

Федеральне бюро розслідувань США оголосило в розшук сімох офіцерів російської військової розвідки, яким раніше пред'явили звинувачення в причетності до хакерських атак на спортивні федерації, антидопінгові агентства та інші організації по всьому світу. Про це повідомляє РБК-Україна, посилаючись на ордер ФБР.

Федеральний ордер на арешт виданий на ім'я: Дмитра Сергійовича Бадіна, Артема Андрійовича Малишева, Олексія Валерійовича Мініна, Олексія Сергійовича Моренця, Євгена Михайловича Серебрякова, Олега Михайловича Сотникова та Івана Сергійовича Єрмакова. Четверо з них - Моренець, Серебряков, Сотників і Мінін - підозрюються спецслужбами Нідерландів у кібератаці на мережі Організації по забороні хімічної зброї (ОЗХЗ).

Нагадаємо, Мін'юст США показав фотографії обвинувачених в кібератаці на ОЗХЗ.

Додамо, США висунули звинувачення проти 7 офіцерів Головного управління Генерального штабу РФ (ГРУ), які здійснили кібератаку на Організацію по забороні хімічної зброї.

Також РБК-Україна повідомляло, що в ОЗХЗ зробили заяву щодо кібератаки ГРУ. ОЗХЗ констатувала збільшення кількості інцидентів, пов'язаних з підозрілою кіберактивністю, з початку 2018 року.