ua en ru

За фактом розкрадання сировини з нафтопроводу у Львівській обл. порушено справу, - СБУ

За фактом розкрадання сировини з нафтопроводу у Львівській обл. порушено справу, - СБУ Фото: СБУ

Тривають оперативно-слідчі дії

Співробітники Служби безпеки України (СБУ) виявили у Львівській області факт розкрадання сировини з нафтопроводу, який належить державному підприємству. Про це йдеться в повідомленні прес-служби СБУ.

"Зловмисники здійснили врізку в нафтопровід і відбирали сировину поблизу села Ясениця-Замкова Старосамбірського району. Від місця врізки вони провели прихований відведення в резервуар ємністю три тисячі літрів. Далі спуск тривав до автотрасі Львів-Самбір-Ужгород, де нафтопродукти перекачувалися для подальшого транспортування", - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 292 (пошкодження або руйнування магістральних нафтопродуктопроводів) Кримінального кодексу України.

На даний момент тривають оперативно-слідчі дії для встановлення та притягнення до відповідальності усіх, причетних до розкрадання сировини з державного нафтопроводу.

За фактом розкрадання сировини з нафтопроводу у Львівській обл. порушено справу, - СБУ

Фото - нафтопровід у Львівській області

Нагадаємо, раніше СБУ викрила факти розкрадання колишнім керівництвом державного підприємства "Львіввугілля" понад 350 мільйонів гривень державних коштів.