ua en ru

Цієї ночі вулиці Маріуполя патрулювали спецпризначенці КОРДу

Цієї ночі вулиці Маріуполя патрулювали спецпризначенці КОРДу Фото: КОРД у Маріуполі (прес-служба НПУ)

Їхнє завдання - припинення спроб дестабілізації ситуації, попередження диверсій і превенція злочинів

У ніч на 16 липня 2017 року вулицях Маріуполя Донецької області посилено патрулювали бійці Корпусу оперативно-рапотової дії (КОРД) поліції. Про це повідомляє прес-служба обласної поліції.

Зазначено, що, крім піших та автопатрулів, уночі спокій Маріуполя охороняли бронегрупи за участю біців КОРДу. Головне завдання поліцейських - збереження правопорядку на вулицях міста.

"Відпрацювання Маріуполя та узбережжя Азовського моря триває. Для його проведення створено групи швидкого реагування з числа співробітників обласного главку поліції та бронепатрулі. Сьогодні нічна зміна правоохоронців, що дбає про безпеку мешканців та гостей 700-тисячного Маріуполя, пройшла інструктаж та вже приступила до несення служби", - йдеться в повідомленні.

За даними відомства, серед основних вимог із боку керівництва ГУНП у Донецькій області - припинення спроб дестабілізації ситуації, попередження диверсій та превенція злочинів.

altaltaltaltaltaltaltalt
Фото: бійці КОРДу в Маріуполі (прес-центр НПУ)

Повідомляється також, що поліцейські провели точковий аналіз загальної оперативної ситуації в місті та визначили найбільш проблемні його ділянки. Кожна з них буде під посиленою увагою бронегрупи. Крім того, вулиці об’їжджатимуть мобільні групи правоохоронців.

Нагадаємо, раніше в обстріляну бойовиками Красногорівку Донецької області для патрулювання вулиць направляли спеціальний підрозділ поліції Корпусу оперативно-раптової дії (КОРД).