ua en ru

В обстріляну Красногорівку направлено спецпідрозділ поліції КОРД

В обстріляну Красногорівку направлено спецпідрозділ поліції КОРД Фото: бійці КОРДу в Красногорівці

Спецпризначенці нестимуть службу на спецтехніці, зокрема в районі, наближеному до лінії бойових дій

В обстріляну бойовиками Красногорівку Донецької області для патрулювання вулиць направлено спеціальний підрозділ поліції Корпусу оперативно-раптової дії (КОРД). Про це повідомляє прес-служба обласної поліції.

Зазначено, що за розпорядженням заступника глави Нацполіції В’ячеслава Аброськіна, спецпризначенці будуть нести службу з охорони громадського порядку, евакуювати людей на бронетехніці у разі необхідності, здійснювати антитерористичні заходи.

"Поліція продовжує нести службу у посиленому режимі. Додатково задіяно понад 130 поліцейських - місцева поліція, співробітники Головного управління Нацполіції в Донецькій області, Волноваського та Великоновосілківського підрозділів поліції, додані сили", - доповіли в Нацполіції.

Там також додали, що вулиці патрулюють піші та мобільні наряди. Окрема слідчо-оперативна група працює на документування наслідків теракту.

Крім того, створено два додаткові мобільні блокпости, які чергують на в’їздах-виїздах із міста.

Повідомляється, що вночі місто перебуватиме під охороною бійців КОРДу, які нестимуть службу на спецтехніці, зокрема в районі, наближеному до лінії бойових дій. На озброєнні КОРДу сучасний бронеавтомобіль "Варта" та пересувний броньований штаб.

"Завдання спецпризначенців - забезпечення громадського порядку, реагування на повідомлення про надзвичайні події, проведення контрдиверсійних заходів та у першу чергу надання допомоги людям", - резюмували в поліції.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що станом на 17:00 28 травня у Красногорівці (Донецька область) повністю відновлене водопостачання.