ua en ru

"Енергоатом" сертифікував систему управління за трьома міжнародними стандартами

"Енергоатом" сертифікував систему управління за трьома міжнародними стандартами "Енергоатом" сертифікував систему управління за трьома міжнародними стандартами

У період з 29 серпня по 18 листопада 2016 року аудиторськими групами ТОВ "Інтернешнл Менеджмент Сервіс" ‒ представником сертифікаційного органу TÜV NORD CERT GmbH (Німеччина) в Україні ‒ у всіх відокремлених підрозділах Дирекції Компанії проводилася перевірка інтегрованої системи управління НАЕК "Енергоатом" ‒ як єдиної юридичної особи. Про це повідомляє прес-служба "Енергоатому".

У результаті злагодженої роботи персоналу відокремлених підрозділів та Дирекції Компанії продемонстровано і підтверджено відповідність вимогам: EN ISO 9001:2008 "Системи управління якістю. Вимоги"; EN ISO 14001:2004 "Системи екологічного управління. Вимоги та рекомендації по застосуванню"; BS OHSAS 18001:2007 "Система управління гігієною та безпекою праці".

У прес-службі впевнені, що тим самим НАЕК "Енергоатом" ще раз підтвердила виконання умов Кредитної Угоди з ЄБРР і Євратом про спільне фінансування Комплексної програми підвищення безпеки АЕС (у розрізі Плану екологічних та соціальних заходів).

За даними "Енергоатому", в ході вручення сертифікатів аудитори відзначили відкритість, доброзичливість персоналу та його високу компетенцію, результативність роботи трудового колективу та керівництва підприємства, а також високу культуру і виробничу дисципліну працівників Компанії.

Президент НАЕК "Енергоатом" Юрій Недашковський подякував аудиторів і персоналу Компанії за проведену роботу і побажав подальших успіхів у розвитку і зміцненні системи управління - для забезпечення безпеки АЕС і досягненні стратегічних цілей Компанії.