ua en ru

Енергетики відновили електропостачання понад 5000 домівок Донецької області, - ДТЕК

Енергетики відновили електропостачання понад 5000 домівок Донецької області, - ДТЕК Фото: енергетики відновили електропостачання понад 5000 домівок Донецької області (Віталій Носач, РБК-Україна)

За минулу добу ремонтні бригади енергетиків повернули світло в 5100 домогосподарств в 6 районах Донецької області, постраждалих від російських окупантів.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на ДТЕК у Facebook.

"Станом на 16 березня вдалося повернути в Авдіївському, Бахмутському, Константинівському, Краматорському, Лиманському та Торецькому районах Донецькій області. Всього - для 5100 тисяч родин. Деякі з них були без світла щонайменше 3 дні", - повідомили в компанії.

Крім того, від підстанцій ДТЕК Дніпровські електромережі заживили частину Миколаївської області, що через ворожі обстріли понад добу була без світла і звернулися за допомогою до сусідньої Дніпропетровської області.

"Наші фахівці розуміють важливість електропостачання у військових умовах. Тому оперативно заживили від підстанції ДТЕК Дніпровські електромережі шість підстанцій 35кВ, відновивши електропостачання для споживачів північної частини Миколаївського регіону", - зазначили в компанії.