ua en ru

Електропостачання в Авдіївці відновити не вдалося, ремонт ЛЕП продовжать завтра, - Жебрівський

Електропостачання в Авдіївці відновити не вдалося, ремонт ЛЕП продовжать завтра, - Жебрівський Фото: Павло Жебрівський

На завтра українська влада запросила режим тиші для проведення ремонтних робіт

Електромонтажники не змогли сьогодні відновити електропостачання в Авдіївці, ремонт лінії електропередач продовжиться завтра. Про це повідомив голова Донецької військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський у Facebook.

"Відновити електропостачання в Авдіївці сьогодні не вдалось. Наші електромонтажники в супроводі розмінувальників ДСНС, представників СЦКК та ОБСЄ зранку виходили в район і полагодили незначні пошкодження кабелю. Але сьогодні були виявлені пориви лінії електропередач на території тимчасово окупованій Росією. На завтра ми знову запросили режим тиші і електромонтажники намагатимуться відновити ЛЕП", - відзначив Жебрівський.

Відновити електропостачання в Авдіївці сьогодні не вдалось. Наші електромонтажники в супроводі розмінувальників ДСНС, пр...

Опубліковано Павлом Жебрівським 31 березень 2017 р.

Нагадаємо, 30 березня повідомлялося, що в Авдіївці не вдалося відновити ЛЕП.

"Сьогодні, після отримання режиму тиші, бригади електромонтажників пройшли вздовж лінії електропостачання і не змогли встановити місць пориву ЛЕП. У кількох місцях виявлено лише так звані розпушення кабеля", - написав Жебрівський.