ua en ru

В Авдіївці не вдалося відновити ЛЕП, - Жебрівський

В Авдіївці не вдалося відновити ЛЕП, - Жебрівський Фото: в Авдіївці не вдалося відновити ЛЕП

Ремонтні бригади не знайшли місце пориву ЛЕП

У місті Авдіївка Донецької області не вдалося відновити електропостачання. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський.

"Сьогодні, після отримання режиму тиші, бригади електромонтажників пройшли вздовж лінії електропостачання і не змогли встановити місць пориву ЛЕП. У кількох місцях виявлено лише так звані розпушення кабеля", - написав Жебрівський.

Також Жебрівський розповів, що було вирішено запитувати режим тиші і на завтра, щоб ремонтні бригади могли ліквідувати місця розпушення.

Також, за словами Жебрівського, води в резервуарах міста достатньо, її подають за графіком. Авдіївський коксохімічний завод постачає місто теплом. Усі важливі об'єкти в місті підключені до автономного електропостачання.

Електропостачання в #Авдіївці відновити поки не вдалося. Сьогодні, після отримання режиму тиші, бригади електромонтажник...

Опубліковано Павлом Жебрівським 30 березень 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Україна подала заявку у Спільний центр з контролю і координації питань припинення вогню і стабілізації лінії розмежування сторін на Донбасі на ремонт лінії електропередач в Авдіївці.