ua en ru

Експерт заявив про відсутність перспектив у справі Мартиненка

Експерт заявив про відсутність перспектив у справі Мартиненка Фото: Тарас Березовець

Березовець упевнений, що у справі Мартиненка до НАБУ буде багато питань

У кримінальному провадженні щодо колишнього народного депутата Миколи Мартиненка перспектив практично немає. Таку думку висловив на своїй сторінці в соцмережі Facebook політолог Тарас Березовець.

"Після провалу справи Насірова, НАБУ, яке перебуває під вогнем критики через відсутність видимих результатів діяльності, потребувало гучної справи. Що стосується інтересу НАБУ до Мартиненка, ситуація була відома задовго. Я про це знав ще два тижні тому. Про арешт, що готується, уточнюю", - написав Березовець.

Політолог зазначив, що в НАБУ не дотримується режим секретності, а інформація з кабінетів слідчих "гуляє" вільно, бо Мартиненко знав про майбутній арешт.

"Спроб сховатися від слідства не вчиняв. Напевно, тому, що твердо знає: перспектив справи проти нього, фактично, немає. За підсумком. Припускаю, що справа розвалиться ще швидше, ніж по Насірову. Питань до НАБУ буде ще більше. Причому і в американців, де невдоволення роботою бюро зашкалює. Інформація від моїх джерел у Вашингтоні", - підкреслив Березовець.

Після провалу справи Насирова НАБУ, що перебуває під вогнем критики за відсутність видимих результатів діяльності, гостро ну...

Опубліковано Taras Berezovets 20 квітня 2017 р.

Нагадаємо, затримання Миколи Мартиненка відбулося у четвер, 20 квітня, силами детективів Національного антикорупційного агентства України.

Мартиненко, за даними НАБУ, затримали за підозрою в створенні злочинної організації та розтраті майна у справі про розкрадання коштів ДП "Східний гірничо-збагачувальний комбінат" при закупівлі уранового концентрату. В партії "Народний фронт" справу Мартиненка назвали політичною.