ua en ru

Екс-міністр екології Шевченко спростував відкриття проти нього кримінальної справи

Екс-міністр екології Шевченко спростував відкриття проти нього кримінальної справи Фото: Ігор Шевченко

За його словами, проти Ляшка відкрито справу за наклеп

Колишній міністр екології та природних ресурсів Ігор Шевченко спростував інформацію про те, що проти нього відкрито кримінальне провадження за фактом незаконного збагачення. Про це він написав в Facebook.

"Ніякого кримінального провадження проти мене немає. А ось справа проти Ляшка за наклеп точно відкрито в Печерському суді міста Києва. Документ, який Ляшко опублікував на своїй сторінці у фб свідчить лише про те, що внесені до реєстру відомості про справу за фактом брехливих висловлювань Ляшко по відношенню до мене. Ніякої справи проти мене немає. Мене також запрошували в МВС по цій справі в якості свідка, і я надав всі пояснення та документи, які доводять мою невинність", - написав Шевченко.

Він також вважає, що подібна справа не має жодних перспектив і є "політичним переслідуванням", яке, за словами Шевченка, здійснюється прем'єр-міністром Арсенієм Яценюком.

Шевченко також зазначив, що МВС відкрило провадження за фактом висловлювань Ляшко на його адресу.

До речі, МВС відкрило провадження за фактом брехливих висловів Ляшка в мою адресу саме за моєю заявою до Генпрокуратури. Ось доказ.

Posted by Ігор Шевченко on 7 августа 2015 г.

Нагадаємо, лідер Радикальної партії Олег Ляшко написав у Facebook, що проти Ігоря Шевченка розпочато кримінальне провадження за незаконне збагачення.

"Проти відправленого у відставку за корупцію міністра екології Шевченка розпочато кримінальне провадження за незаконне збагачення. Мене викликають у МВС на допит як свідка. Піду обов'язково. Головне, щоб Шевченко не втік, як всі інші корупціонери", - повідомив Ляшко.

Зазначимо, що 2 липня Верховна Рада України підтримала проект постанови № 2172а про звільнення Ігоря Шевченка з посади міністра екології та природних ресурсів України.