ua en ru

Екс-міліціонер із Запорізької області підозрюється у заволодінні раритетною зброєю

Екс-міліціонер із Запорізької області підозрюється у заволодінні раритетною зброєю Фото: прокуратура шукає викрадене екс-міліціонером раритетну зброю (РБК-Україна)

Сума збитку колекціонера оцінюється 30 млн гривень

Прокуратурою Запорізької області повідомлено про підозру одного з колишніх керівників ГУ МВС в регіоні у заволодінні раритетно. колекційно.зброєю. Про це повідомляє прес-служба облпрокуратури.

Як повідомляється, колишнього співробітника МВС підозрюють у тому, що він у 2010 році за попередньою домовленістю з невстановленими особами заволодів раритетнj. зброєю відомого запорізького колекціонера, чим заподіяв колекціонеру збитки на суму понад 30 млн гривень.

Екс-міліціонер із Запорізької області підозрюється у заволодінні раритетною зброєюЕкс-міліціонер із Запорізької області підозрюється у заволодінні раритетною зброєюЕкс-міліціонер із Запорізької області підозрюється у заволодінні раритетною зброєю

Фото: екс-міліціонера підозрюють у заволодінні колекцією зброї

Екс-міліціонера повідомлено про підозру.

Варто відзначити, що кримінальне провадження стосовно офіцера міліції було розпочато за заявою потерпілого після висвітлення в ефірі одного з телеканалів способу життя та стану колишнього Генерального прокурора України Віктора Пшонки.

В даний час досудове розслідування триває, встановлюються інші особи, причетні до скоєння кримінального злочину підозрюваний перебуває в розшуку у кримінальному провадженні, досудове розслідування в якому проводиться слідчими Генеральної прокуратури України.

Нагадаємо, влітку минулого року співробітники прокуратури Києва затримали жінку-правоохоронця, яка замовила викрадення людини за 50 тис. гривень.