ua en ru

Єфремов зареєстрував у Раді проект постанови про розслідування Міжнародним кримінальним судом військового злочину у Луганську

Народний депутат України, лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов пропонує Верховній Раді України визнати юрисдикцію Міжнародного кримінального суду для розслідування військового злочину у Луганську 2 червня 2014 р.

Народний депутат України, лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов пропонує Верховній Раді України визнати юрисдикцію Міжнародного кримінального суду для розслідування військового злочину у Луганську 2 червня 2014 р. Відповідний проект постанови № 4005а зареєстрований сьогодні у парламенті.

Наразі текст проекту постанови на сайті Ради відсутній. Проте зазначимо, що раніше Єфремов заявив, що в результаті обстрілу Луганської обласної адміністрації 2 червня 2014 р.загинуло як мінімум 7 мирних жителів та багато людей отримали поранення.

"Нами підготовлено проект постанови парламенту для розслідування злочину проти мирного населення 2 червня 2014 р. відповідно до Римського статуту в Міжнародному трибуналі в Гаазі. Ми просимо підтримати парламент цю постанову, щоб була розслідувана злочин влади проти власного мирного населення", - заявив лідер фракції ПР.