ua en ru

Джонсон заявив про наявність доказів втручання РФ у вибори в Європі і США

Джонсон заявив про наявність доказів втручання РФ у вибори в Європі і США Фото: Борис Джонсон (twitter.com/borisjohnson)

Джонсон і Лавров сьогодні провели переговори в Москві

Глава Міністерства закордонних справ Британії Борис Джонсон заявив про безліч свідоцтв втручання Росії у вибори Німеччини, Італії, Франції та Сполучених Штатів Америки. Про це він заявив за підсумками переговорів з главою МЗС РФ Сергієм Лавровим, передає "РИА Новости".

"На жаль, було дуже багато свідчень втручання Росії у вибори Німеччині, в Італії, у Франції, в США, однак, як я казав, немає ніяких доказів успішного російського втручання у вибори у Великобританії",- сказав Джонсон.

Нагадаємо, раніше Джонсон повідомив російському колезі Сергію Лаврову, що відносини між Великобританією і Росією не можуть повернутися в нормальне русло, поки РФ не припинить дестабілізувати Європу.

Як відомо, Джонсон і Лавров сьогодні проведуть переговори в Москві. Зазначимо, що Джонсон вперше за останні п'ять років здійснив візит до Росії. Відносини між країнами перебувають у напруженому стані через ситуацію в Україні, а також з-за звинувачень у втручанні Росії в політику ряду європейських країн.