ua en ru

Рух по ділянці траси Одеса - Рені відновили

Рух по ділянці траси Одеса - Рені відновили Фото: траса Одеса - Рені

ДПСУ заявляє про поновлення руху на ділянці автодороги

Державна прикордонна служба України (ДПСУ) повідомила про відновлення руху на ділянці автомобільної дороги Одеса - Рені. Про це повідомляє пресс-служба ДПСУ.

Повідомляється також, що пункт пропуску "Маяки-Паланка-Удобне" на українсько-молдовському кордоні починає працювати у звичайному режимі.

З-за будівництва дороги Одеса - Рені, частина траси, яка веде до пункту пропуску, була недоступна для руху. З-за цього, за погодженням сторін було збудовано тимчасову об'їзну дорогу по молдавській території до пункту пропуску.

"У зв'язку з перенесенням термінів виконання будівельних робіт, за погодженням з молдавською стороною, була побудована тимчасова об'їзна дорога, що проходить по території Республіки Молдова. Дорога проходить паралельно мосту, який ще будується і в подальшому забезпечить рух не тільки пасажирського та легкового транспорту, але і вантажного", - повідомили у ДПСУ.

Очікується, що об'їзна дорога суттєво розвантажить сусідні пункти пропуску. У пункті пропуску "Маяки-Паланка-Удобне" прикордонники встановили додаткові кабіни паспортного контролю.

altaltaltalt

Фото: ДПСУ

Нагадаємо, в грудні 2016 року ДПСУ повідомила про припинення руху на ділянці автодороги "Одеса-Рені" на кордоні з Молдовою. У відомстві попередили подорожуючих громадян про тимчасові незручності при перетині державного кордону в пункті пропуску "Маяки - Паланка - Удобне".