ua en ru

DTEK планує дорозмістити п'ятирічні євробонди на 150 млн дол. під 7,875%

DTEK Finance plc планує дорозмістити п'ятирічні євробонди на 150 млн дол. під 7,875%. Про це говориться в повідомленні компанії.

"ДПЕК має намір використовувати кошти, отримані від розміщення облігацій, на загальнокорпоративні цілі, включаючи, але не обмежуючись, фінансування поточних капітальних програм витрат і оборотного капіталу, погашення окремих заборгованостей, і, меншою мірою, для досягнення привабливих можливостей зростання за рахунок інвестицій та поглинання", - говориться в повідомленні.

Нагадаємо, раніше DTEK розмістив п'ятирічні євробонди на 600 млн дол. по такій же ставці. Спільними лід-менеджерами розміщення виступили Deutsche Bank, ING Bank, J.P. Morgan, Ощадбанк CIB, UniCredit, і ВТБ Capital.
ДТЕК - приватна вертикально інтегрованаенергетична компанія України. Входить до складу фінансово-промислової групи "Систем Кепітал Менеджмент" (СКМ) Ріната Ахметова. ДТЕК є ключовим гравцем на ринку генерації електроенергії України. Виробничі енергогенеруючі потужності представлені ТОВ "Східенерго", ВАТ "Дніпроенерго", ВАТ "Київенерго" і ВАТ "Західенерго".

Читайте також: Moody's присвоїло облігаціям DTEK на 600 млн євро рейтинг B3/прогноз "негативний".