ua en ru

У Донецькій області затримали бойовика, який чергував на блокпосту "ДНР"

У Донецькій області затримали бойовика, який чергував на блокпосту "ДНР" Фото: бойовик "ДНР" (youtube screenshot/RafaVideoart channel)

Чоловік приховував свою причетність до бойовиків, сподіваючись уникнути відповідальності

У Донецькій області поліцейські затримали бойовика "ДНР", який чергував на блокпості. Про це повідомляє перс-служба Міністерства внутрішніх справ України (МВС) у Facebook.

"Він незаконно обмежував проїзд транспорту та перевіряв мирних громадян. За фактом його протиправної діяльності відкрито кримінальне провадження", - повідомили в МВС.

Зазначається, що 50-річний житель міста Часів Яр вступив до лав терористів на початку травня 2014 року. Наприкінці червня 2014 року через погіршення здоров’я він покинув бандформування та приховував свою причетність до бойовиків, сподіваючись уникнути відповідальності.

"Отримавши оперативну інформацію, поліцейські зібрали докази участі зловмисника в незаконних збройних формуваннях. Наразі екс-бойовик вже надав свідчення", - зазначили в МВС.

#Донеччина: поліцейські ‍ затримали бойовика, який чергував на блокпості Він незаконно обмежував проїзд транспорту...

Опубліковано МВС України 12 квітня 2018 р.

Нагадаємо, у Донецькій області протягом останнього тижня березня 2018 року троє учасників незаконних збройних формувань "ДНР" здались українській поліції.