ua en ru

Троє бойовиків "ДНР" здались українській поліції протягом тижня

Троє бойовиків "ДНР" здались українській поліції протягом тижня Фото: бойовик "ДНР" (facebook.com/abazia)

Один із бойовиків виявився громадянином Росії

У Донецькій області протягом цього тижня троє учасників незаконних збройних формувань здались українській поліції. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Міністерства внутрішніх справ (МВС) у Facebook.

Так, один із бойовиків "ДНР" - 30-річний житель Сіверська, котрий з автоматом у руках перевіряв водіїв і транспорт на блокпості терористів.

"Чоловік близько трьох років прожив у страху за своє кримінальне минуле й сам звернувся до правоохоронців", - зазначили в МВС.

Ще один бойовик здався поліцейським у місті Часів Яр, котрий також виявився громадянином Росії. У 2014 році чоловік брав участь в незаконних збройних формуваннях на території Бахмутського району.

"Зі зброєю в руках найманець ніс службу на блокпості біля села Григорівка, а також патрулював місто. Після звільнення району українськими військами чоловік втік та 4 роки переховувався в РФ, у Криму та різних областях України", - повідомили в МВС.

У п'ятницю, 30 березня, поліцейським здався ще один черговий блокпоста із Сіверська. Він також з автоматом обстежував автівки та перевіряв документи водіїв. Після трирічного переховування 36-річний чоловік вирішив сам розповісти поліції про свої протиправні дії.

В МВС зазначають, що, аби отримати шанс на життя без тюрми, можна звертатись за телефоном 0-800-505-102 (безкоштовно зі стаціонарних та мобільних телефонів) або скористатись відповідним сервісом на сайті "Стоптероризм".

#Донеччина: протягом цього тижня три учасника незаконних збройних формувань здались поліції 30-річний житель...

Опубліковано МВС України 31 березень 2018 р.

Нагадаємо, нещодавно у Лимані Донецької області затримали колишнього бойовика терористичної організації "Донецька народна республіка".