ua en ru

В Донецькій області спецназ Нацполіції провів навчання зі звільнення заручників

В Донецькій області спецназ Нацполіції провів навчання зі звільнення заручників Фото: Нацполіція провела навчання

У Маріуполі спецназівці Нацполіції відпрацювали звільнення заручників та затримання злочинців

Сьогодні, 17 квітня, у Маріуполі Донецької області рота спеціального призначення Нацполіції на залізниці провела тактичні навчання зі звільнення заручників та затримання злочинців. Про це повідомляє прес-служба Нацполіції в Донецькій області.

"Всередині вагона група молодих людей утримувала правоохоронців і частину пасажирів. Кожен з них міг бути мішенню у разі, якщо вимоги зловмисників не будуть виконані. На місце події прибув спецназ. Особовий склад розбився на кілька штурмових груп і зайняв позиції для атаки. Звільнення відбувалося по двох напрямках: одна група потрапила всередину через двері, одночасно друга - розбила два вікна вагона. Жертв серед заручників немає", - повідомляють про сценарій навчань в Нацполіції.

altaltaltaltaltaltaltaltalt

Фото: навчання Нацполіції в Маріуполі

Зазначають, що за ходом спецоперації стежив заступник голови Нацполіції-начальник поліції Донецької області В'ячеслав Аброськін.

Нагадаємо, у Київській області затримали росіянина зі зброєю і вибухівкою. У затриманого вилучили тротилову шашку, начинену металевими болтами, відмички і наркотики.

В Київській області затримали росіянина зі зброєю та вибухівкою
Повний текст читайте тут: https://www.rbc.ua/rus/news/kievskoy-oblasti-zaderzhali-rossiyanina-oruzhiem-1492151782.html