ua en ru

У Донецькій області кілька населених пунктів залишились без води

У Донецькій області кілька населених пунктів залишились без води Фото: кран (УНІАН)

У Донецькій області стався прорив водоводу Новотроїцьке-Докучаєвськ

У Донецькій області стався прорив водоводу Новотроїцьке-Докучаєвськ, в результаті чого відсутнє водопостачання в населених пунктах Докучаєвськ, Оленівка та прилеглих селищах. Про це повідомляє прес-служба Міністерства з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб (МинТОТ) в Twitter.

"В Донецькій області стався прорив водоводу Новотроїцьке-Докучаєвськ. Водопостачання у н. п. Докучаєвськ, Оленівка та прилеглих селищах відсутня. Ремонтні роботи заплановані на сьогодні, 18:00. Об'єкти газо- та електропостачання Донецької області працюють у штатному режимі", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, 2 березня повідомлялося, що у зв'язку з відновленням подачі електропостачання до насосної станції комунального підприємства "Вода Донбасу" очікується відновлення подачі води в Донецькій області.

Як відомо, 1 березня, через знеструмлення насосної станції КП "Вода Донбасу" було припинено водопостачання в Покровськ, Мирноград, Добропілля, Новогродовку, Вугледар, Волноваху, Докучаєвськ та Маріуполь.