ua en ru

На Донбасі вимагають від шпиталів реєструвати військових РФ як місцевих жителів, - ГУР

На Донбасі вимагають від шпиталів реєструвати військових РФ як місцевих жителів, - ГУР Фото: від лікарів вимагають приймати загиблих і поранених російських військових тільки в цивільному одязі (mil.ru)

Росія намагається приховати інформацію про кількість своїх бойових і не бойових втрат на Донбасі, повідомляє розвідка

На окупованих територіях Донбасу від персоналу шпиталів та інших медичних закладів вимагають реєструвати загиблих та поранених військових РФ як місцевих жителів. Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України на своїй сторінці в Facebook.

"Командування російських окупаційних військ намагається приховати інформацію про кількість бойових і не бойових втрат кадрових військовослужбовців Збройних сил РФ. З цією метою до персоналу шпиталів та інших медичних закладів, у тому числі цивільних, доведено вимогу приймати загиблих та поранених російських військовослужбовців тільки у цивільному одязі та реєструвати їх як місцевих мешканців", - говориться в повідомленні.

Обстановка на тимчасово окупованих територіях Донецької і Луганської областей станом на 17 серпня Командування російсь...

Опубліковано Головне управління розвідки Міністерства оборони України 17 серпня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в підрозділах військовослужбовців Російської Федерації на окупованому Донбасі через невдоволення "зарплатою" почастішало дезертирство.