ua en ru

На Донбасі протягом дня поранено одного українського військового, - ООС

На Донбасі протягом дня поранено одного українського військового, - ООС Ілюстративне фото (facebook.com/28brigade)

Протягом суботи бойовики п'ять разів порушили режим припинення вогню

Протягом суботи, 14 липня 2018 року, на Донбасі було поранено одного українського військового. Про це повідомляє прес-центр операції Об'єднаних сил (ООС) на своїй сторінці у соцмережі Facebook.

Так, прес-центр інформує, що з 7 ранку до 18 години бойовики 5 разів порушили режим припинення вогню, при цьому один раз вони застосували заборонене мінськими домовленостями озброєння.

На Донбасі протягом дня поранено одного українського військового, - ООС

"На жаль, внаслідок активних бойових дій російських найманців один наш воїн отримав поранення. Втрати ворога уточнюються", - сказано у повідомленні.

Вказано, що противник відкривав вогонь із гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї по позиціях Об’єднаних сил у районах населених пунктів Кримське, Залізне, Авдіївка, Красногорівка. При цьому по захисникам Широкиного бойовики застосували 120-мм міномет.

"Українські захисники контролюють обстановку, стійко утримують займані рубежі та дотримуються режиму припинення вогню", - наголосили у прес-центрі.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що за минулу добу, 13 липня, було поранено двох українських військових у районі проведення ООС. Так, бойовики порушували так зване "хлібне перемир'я" 24 рази. При цьому найбільше обстрілів зафіксовано на Маріупольському напрямку.