ua en ru

На Донбасі за добу в результаті обстрілів поранено трьох українських військових

На Донбасі за добу в результаті обстрілів поранено трьох українських військових Фото: українські військові (mil.gov.ua)

За даними розвідки противник поніс суттєві втрати

У зоні проведення операції Об'єднаних сил (ООС) на Донбасі в ході обстрілів 4 травня 2018 року троє українських військових отримали поранення. Про це йдеться в повідомленні прес-центру ООС у Facebook.

Повідомляється, що ситуація в районі проведення операції Об'єднаних сил залишається напруженою. Зокрема, бойовики близько 20:00 знову обстріляли житлові будинки у Зайцевому, до населеного пункту направили бригади рятувальники.

Також повідомляється, що бойові дії тривали на окремих ділянках по всій лінії зіткнення. В районі Сокольників, Майорська, Авдіївки, Новгородського і Старогнатівки противник 5 разів застосував заборонений мінськими угодами озброєння.

"За даними розвідки, російсько-терористичні війська за минулу добу втратили 3 людини загиблими і 3 пораненими. Під час бойових дій троє наших військовослужбовців отримали поранення. Постраждалих евакуювали в госпіталь", - йдеться в повідомленні.

Крім того, повідомляється, що станом на 07:00 втрат немає.

Зведення щодо обстановки в районі проведення операції Об’єднаних сил станом на 7:00 5 травня 2018 року Упродовж...

Опубліковано Операція об'єднаних сил / Joint forces operation 4 травня 2018 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Росія не дає гарантій безпеки персоналу і спостерігачам ОБСЄ в районі Донецької фільтрувальної станції.