ua en ru

На Донбасі у понеділок зберігається режим тиші

На Донбасі у понеділок зберігається режим тиші Фото: ООС на Донбасі (facebook.com/26abr)

Протягом поточної доби порушень режиму припинення вогню не зафіксовано

У зоні проведення операції Об'єднаних сил (ООС) на Донбасі зберігається режим тиші станом на 18:00 11 березня 2019 року. Про це повідомляє прес-центр ООС у своєму Facebook.

Зазначається, що ситуація в районі проведення ООС залишається під контролем українських військових.

На Донбасі у понеділок зберігається режим тиші

"Протягом поточної доби порушень режиму припинення вогню не зафіксовано. Ситуація в районі проведення ООС залишається під контролем українських захисників", - вказано у повідомленні.

Як писало РБК-Україна раніше, представник України в Тристороннійконтактній групі (ТКГ) з урегулювання ситуації на Донбасі Євген Марчук повідомив, що 7 березня у Мінську сторони переговорів домовилися про режим тиші в зоні бойових дій з півночі 8 березня.

Нагадаємо, 10 березня 2019 року в зоні проведення ООС на Донбасі дотримувався режим тиші, обстріли з боку російських окупаційних військ зафіксовані не були.

При цьому протягом 9 березня бойовики тричі обстріляли позиції підрозділів Об'єднаних сил на Донбасі. Вказано, що ворог двічі використав заборонене мінських угодами озброєння. Втрат серед українських військових 9 березня зафіксовано не було.