ua en ru

На Донбасі два населених пункти залишилися без електрики через обстріли бойовиків

На Донбасі два населених пункти залишилися без електрики через обстріли бойовиків Фото: Павло Жебрівський (facebook.com/zhebrivskyi)

У Бахмутці бойовики потрапили в житловий будинок, в якому знаходилося подружжя

На Донбасі населені пункти Бахмутка та Жованка були обстріляні бойовиками у вівторок увечері, 15 листопада. Про це повідомляє голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський на своїй сторінці в Facebook, посилаючись на голову Зайцево Володимира Веселкіна.

Наголошується, що обстріл почався близько 19:30 зі сторони окупованої бойовиками Горлівки. У Бахмутці бойовики потрапили в житловий будинок, в якому знаходилося подружжя - чоловік і жінка. Люди залишилися живими.

"Жителі Горлівки пишуть мені, що бойовики стріляють з "Градів" з шахти "Кочегарка". Потім підключилися міномети. На даний момент Бахмутка та Жованка без електрики. Обстріл триває", - йдеться в повідомленні.

Щойно у Бахмутці орки поцілили у житловий будинок, у якому знаходилося подружжя – чоловік і жінка. На щастя, люди залиши...

Опубліковано Павлом Жебрівським 14 листопад 2017 р.

Крім цього, Жебрівський також дав завдання після обстрілу виїхати на місце і оцінити наслідки обстрілу і обсяги допомоги, яка потрібна людям.

"Постраждалих один на один з бідою, яку несе російський мир, не залишимо", - написав він.

Нагадаємо, в зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі в результаті бойових дій 14 листопада 2017 року поранення отримав один український військовий.