ua en ru

На Донбасі за день поранено одного військового, - штаб

На Донбасі за день поранено одного військового, - штаб Фото: українські військові (facebook.com/ato news)

Бойовики за день 6 разів обстріляли сили АТО на Донбасі

У зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі в результаті бойових дій 14 листопада 2017 року поранення отримав один украинсикй військовий. Про це йдеться в повідомленні прес-центру АТО в Facebook.

Повідомляється, що ситуація в зоні проведення АТО залишається складною, однак у порівнянні з попереднім днем кількість провокацій противника зменшилася. Станом вечір бойовики 6 разів обстрілювали опорні пункти ЗСУ.

Зокрема, на Луганському напрямку бойовики обстріляли з мінометів позиції в районі Зайцевого, Новолуганського і Новотошківського. На Донецькому напрямку противник застосовував весь спектр піхотного озброєння. Крім того, під обстріл з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї потрапили військові в Широкиному.

"В результаті ворожих обстрілів один український воїн отримав поранення. Йому була надана невідкладна медична допомога, після чого він був оперативно доставлений до військового медичного закладу. Загрози його життю немає", - відзначили в штабі.

#АТОподії #АТОречник #Donbas #spokesperson #statement Зведення Прес-центру штабу АТО станом на 18.00 14 листопада 2017 ...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 14 листопад 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що спецслужби Російської Федерації використовують для терактів в Україні місцевий криміналітет і екс-бійців АТО.