ua en ru

Долгополов не зумів виграти другий титул у сезоні на турнірі в Китаї

Долгополов не зумів виграти другий титул у сезоні на турнірі в Китаї Фото: Олександр Долгополов (alexdolgopolov.com)

Українець у напруженому фінальному поєдинку програв бельгійцю Давиду Гоффену

Перша ракетка України Олександр Долгополов не зумів виграти престижний турнір у китайському Женьшені (АТР 250). Українець у фіналі змагань програв бельгійцю Давиду Гоффену з рахунком 4:6, 7:6(5), 3:6, передає портал "Большой теннис Украины".

Зазначено, що гравці провели на корті трохи більше двох годин.

"Спасибі організаторам і всім, хто робить цей турнір. Я вперше тут грав і мене тепло прийняли. Також спасибі моїй родині, моїй команді і всім, хто допомагає мені виступати", - сказав під час церемонії нагородження український спортсмен.

Повідомляється, що раніше Долгополов двічі обігравав першу ракетку Бельгії: в 2010-му році на челленджері в Марокко і в 2013 - в стартовому раунді US Open.

За даними порталу, це вже втретє в сезоні Долгополов боровся за титул АТР: у Буенос-Айресі українець обіграв у фінальному матчі Кеї Нісікорі, а в Бостаді зазнав поразки від Давида Феррера. Всього в активі Долгополова три трофеї АТР в одиночному розряді (Умаг-2011, Вашингтон-2012, Буенос-Айрес-2017).

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Олександр Долгополов пробився до фіналу престижного тенісного турніру АТР 250 у китайському Женьшені. У півфінальному поєдинку українець здолав боснійця Даміра Джумхура з рахунком 6:3, 6:4.