ua en ru

Долгополов пробився до фіналу престижного турніру в Китаї

Долгополов пробився до фіналу престижного турніру в Китаї Фото: Олександр Долгополов (alexdolgopolov.com)

Це вже буде третя спроба українського тенісиста здобути трофей у цьому році

Перша ракетка України Олександр Долгополов пробився до фіналу престижного тенісного турніру АТР 250 у китайському Женьшені. У півфінальному поєдинку українець здолав боснійця Даміра Джумхура з рахунком 6:3, 6:4, передає портал "Большой теннис Украины".

Зазначено, що по одному брейку в кожній партії виконав українець, а його супернику не вдалося реалізувати свої брейкпоінти (три в першому сеті). Загалом матч тривав 1 годину і 13 хвилин. Тепер у титульному поєдинку Долгополова чекає третя очна зустріч із Давидом Гоффеном (АТР 12).

"Фінал із Гоффеном? Він важкий суперник, усе повертає на твою половину, з ним не можна грати м'яко, тому що він входить у корт і змушує тебе поплатитися за помилку. Я буду намагатися сам грати агресивно і рано зустрічати м'яч", - сказав Долгополов у післяматчевому коментарі на корті.

Повідомляється, що вже втретє в сезоні Долгополов боротиметься за титул: у Буенос-Айресі українець обіграв у фінальному матчі Кеї Нісікорі, а в Бостаді зазнав поразки від Давида Феррера. Всього в активі Долгополова три трофеї АТР в одиночному розряді (Умаг-2011, Вашингтон-2012, Буенос-Айрес-2017).

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що український тенісист Олександр Долгополов пройшов до півфіналу турніру Shenzhen Open в Китаї.