ua en ru

Борг "Київпастрансу" перед "Укрзалізницею" становить 62 млн грн, - директор "Київпастрансу"

Борг КП "Київпастранс" перед ДП "Укрзалізниця" становить 62 млн грн. Про це сьогодні на засіданні колегії КМДА повідомив директор "Київпастрансу" Микола Ламбуцький, розповідаючи про роботу міської електрички, передає кореспондент РБК-Україна.

"В нас були проблеми літом, сьогодні цих проблем немає. Електричка працює в штатному режимі, тобто з 12 потягів працює 10. Але тут треба продумати про джерела фінансування. Якщо ми не будемо розраховуватися вчасно з залізницею, хоча б за утримання рухомого складу, то ми можемо мати проблеми взимку, а це недопустимо. Якщо влітку, коли навіть комфортна була температура, було стільки резонансу через те, що відсутні були декілька поїздів, зимою це просто недопустимо. Сьогодні борг перед залізницею 62 млн грн, але там у великій мірі - це інфраструктурна складова. Головне, щоб ми розраховувалися за рухомий склад", - повідомив Ламбуцький.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що заборгованість КМДА перед "Укрзалізницею" за обслуговування міської електрички становить 59,8 млн грн.