ua en ru

Добродомов допускає участь у президентських виборах

Добродомов допускає участь у президентських виборах Фото: Дмитро Добродомов (facebook.com-dmytro.dobrodomov)

Добродомов не виключає дострокові вибори

Лідер партії "Народний контроль" Дмитро Добродомов під час зустрічі з мешканцями Львова 21 травня не спростував інформацію про намір висуватися кандидатом в президенти України на виборах 2019 року. Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

За словами політика, впродовж наступних двох тижнів українців може очікувати розпуск парламенту, а відтак дострокові вибори.

"Щодо виборів президента, то давайте дочекаємось усі політичні сили, які доєднаються до демократичної опозиції. Через два-три місяці я особисто підтримаю найрейтинговішого кандидата і особисто працюватиму задля його перемоги", – зазначив Добродомов.

Він також повідомив, що не проти того, щоб до демократичної опозиції доєднувалися "притомні політичні сили".

"З ВО "Батьківщина" ми провели низку акцій та підготували законопроекти і це стало передумовою нашого спілкування. Наші погляди збігаються щодо депутатської недоторканності, нового виборчого законодавства, закону про антикорупційний суд. Тому наші двері відкриті для усіх дійсно демократичних сил", – підсумував Добродомов.

Як відомо, партії "Народний контроль" та "Громадянська позиція" мають на меті створити спільну політичну платформу "Народна довіра".

Всі новини по виборах президента України 2019 на РБК Україна.