ua en ru

В ДНР/ЛНР починається агітаційна кампанія по залученню населення на службу, - розвідка

В ДНР/ЛНР починається агітаційна кампанія по залученню населення на службу, - розвідка Фото: в ДНР/ЛНР розпочинається агітаційна кампанія

Російське командування незадоволене результатами попереднього етапу агіткампанії

Командування Південного воєнного округу Збройних сил Росії ініціювало новий етап агітаційної кампанії по залученню місцевого населення на воєнну службу. Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України у Facebook.

Повідомляється, що командування Центру територіальних військ Південного ВО ЗС РФ, невдоволене результатами проведення військовими комісаріатами агітаційно-пропагандистських заходів з набору населення на військову службу до з’єднань і частин 1 (Донецьк) та 2 (Луганськ) армійських корпусів. Через що російське командування ініціювало проведення нового етапу агітаційної кампанії.

"Основними аргументами агітації залишається декларативне анонсування високої заробітної платні (від 15 до 30 тис. російських рублів), обіцянки про надання соціальних пільг учасникам бойових дій та можливості по спрощеній процедурі отримання ними громадянства РФ", - відзначають в повідомленні розвідки.

Обстановка на тимчасово окупованих територіях Донецької та Луганської областей станом на 29 березня Командування Центр...

Опубліковано Головне управління розвідки Міністерства оборони України 29 березень 2017 р.

Нагадаємо, у Макіївці в ході ДТП загорівся автомобіль з боєприпасами, постраждали 3 військових РФ.