ua en ru

У Дніпропетровській області у квартирі місцевого мешканця виявили арсенал зброї

У Дніпропетровській області у квартирі місцевого мешканця виявили арсенал зброї Фото: поліція (oda.zt.gov.ua)

За даним фактом відкрито кримінальне провадження

У Дніпропетровській області у квартирі місцевого мешканця виявили арсенал зброї. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Національної поліції України.

"В оселі 38-річного мешканця Новомосковська правоохоронці вилучили гранату РГД-5 із запалом, 6 пістолетів, 6 револьверів та понад 1350 патронів різного калібру. Все вилучене направлено на експертизу", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, обшуки проводилися вчора, 7 листопада 2017 року. Наразі за вказаним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами).

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Запорізькій області правоохоронці вилучили у місцевого мешканця арсенал зброї.

У Дніпропетровській області у квартирі місцевого мешканця виявили арсенал зброїУ Дніпропетровській області у квартирі місцевого мешканця виявили арсенал зброїУ Дніпропетровській області у квартирі місцевого мешканця виявили арсенал зброїУ Дніпропетровській області у квартирі місцевого мешканця виявили арсенал зброї

Фото: вилучена зброя (npu.gov.ua)

За вказаним фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами). Зловмиснику загрожує від трьох до семи років позбавлення волі.