ua en ru

У Дніпрі через погіршення самопочуття госпіталізували 17 школярів

У Дніпрі через погіршення самопочуття госпіталізували 17 школярів Ілюстративне фото (pixabay.com)

Разом з тим, на сайті міськради Дніпра повідомляється про 16 госпіталізованих 

У Дніпрі через погіршення самопочуття госпіталізували 17 школярів. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції у Дніпропетровській області.

Як зазначається, наразі у лікарнях міста знаходяться 17 дітей віком від 7 до 12 років, які поскаржилися на погіршення самопочуття. Повідомляється, що дітей госпіталізували для встановлення діагнозу.

Разом з тим, на сайті міськради Дніпра повідомляється про 16 госпіталізованих учнів зі школи № 62. Зазначається, що вони перебувають у інфекційних стаціонарних відділеннях лікарень міста. Причини виникнення інфекції наразі встановлюють, створено спецкомісію для перевірки стану здоров’я інших учнів школи № 62 та їхнього найближчого оточення.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Івано-Франківській області в результаті харчового отруєння госпіталізовано 17 осіб, з яких 6 дітей до 15 років.

Зазначимо, у вересні у Кривому Розі (Дніпропетровська область) по вулиці Нікопольське шосе в Довгинцівському районі відбувся витік хлору, рятувальники його ліквідували, є постраждала.