ua en ru

У Дніпрі вирішили не відновлювати заняття в школах 5 березня

У Дніпрі вирішили не відновлювати заняття в школах 5 березня Фото: скасування занять (pixabay.comcoyot)

Навчання відновлять 12 березня

У Дніпрі заняття в школах поновляться 12 березня, незважаючи на лист Міністерства освіти і науки (МОН) про початок навчання 5 березня. Про це у Facebook повідомив мер міста Борис Філатов.

"Наказ Міносвіти про скасування "газових" канікул і відновлення навчання 5 березня прийшов до нас у мерію вчора, о 16:52. Ніхто, жодна душа в міністерствах, не подумала про те, що батьки переколотили бабусь і дідусів, взяли відгули, хтось поїхав, хтось приїхав, усі змінили плани. І все марно!", - зазначив Філатов.

Мер вирішив не скасовувати попереднє рішення про вимушені канікули і відновити навчання у школах з 12 березня.

Заняття поновляться 12 березня. ... Наказ Міносвіти про скасування «газових» канікул і відновлення навчання 5 березня п...

Опубліковано Борисом Филатовим 4 березень 2018 р.

Нагадаємо, 3 березня у МОН ухвалили рішення про відновлення навчального процесу з понеділка, 5 березня.

Беручи до уваги рішення Кризового комітету Міністерства енергетики і вугільної промисловості щодо відновлення навчання, МОН направило відповідний лист-роз'яснення усім вузам, а також місцевим органам самоврядування, у сфері управління яких перебувають інші навчальні заклади.

При цьому безпосереднє рішення про зупинення або відновлення роботи вищих навчальних закладів приймає сам заклад в межах своєї автономії. Відповідні рішення також повинні прийняти і органи місцевого самоврядування, до сфери управління яких належать інші навчальні заклади.