ua en ru

"Динамо" зарахували технічну поразку за неявку до Маріуполя

"Динамо" зарахували технічну поразку за неявку до Маріуполя

Відповідне рішення ухвалили на засіданн КДК ФФУ

Київському "Динамо" зарахували технічну поразку за неявку на матч 7 туру української Прем'єр-ліги проти "Маріуполя". Відповідне рішення було прийнято на засіданні Контрольно-дисциплінарного комітету Федерації футболу України (КДК ФФУ), передає FootballHub в Twiter.

"Динамо" відмовилося від поїздки в Маріуполь, мотивуючи це відсутністю гарантій безпеки для футболістів, тренерів і вболівальників з урахуванням близькості до зони АТО.

Федерація футболу України та Прем'єр-ліга попереджали клуб про можливе покарання за такий крок. При цьому, київський клуб заявив про намір звернутися до Міжнародного спортивного суду в разі технічної поразки.

Крім того, кияни запропонували перенести матч на іншу дату і таки приїхати в місто, якщо в зоні АТО на Маріупольському напрямку до цього моменту припиниться вогонь.

Зазначимо, КДК ФФУ мав винести свій вердикт зодо матчу 7 вересня, але рішення перенесли, оскільки у київського клубу запросили додаткові документи.

Раніше з'явилася інформація, що президент "Динамо" Ігор Суркіс веде переговори про проведення матчу, що не з "Маріуполем" 20 вересня.

Нагадаємо, віце-президент "Маріуполя" Андрій Санін заявив, що клуб не збирається перегравати матч з "Динамо".